Uw Reclame Specialist | Ontdek de kracht van Reclame

Onderhoud en reparatieAl meer dan 35 jaar vakmanschap

Niets zo vervelend als knipperende verlichting en vieze reclames. Want dat kost klanten en omzet. Goed onderhoud is dus belangrijk. Met het oog op zowel de uitstraling als de veiligheid van uw inpandige en uitpandige lichtreclame. Wij verzorgen dit graag voor u. Ook als wij uw installatie niet hebben geleverd.

Gevolgen van achterstallig onderhoud

Achterstallig onderhoud kan zorgen voor ophoping van viezigheid en algengroei. Onze servicemensen hebben zelfs knaagdiernesten aangetroffen achter lichtreclames. Ook kan achterstallig onderhoud leiden tot storingen en schades. Kortom: goed onderhoud is om meerdere redenen belangrijk.

Storingen voorkomen, levensduur verlengen

Met tijdig onderhoud voorkomt u niet alleen storingen, maar u verlengt ermee ook de levensduur van uw reclameobject. Natuurlijk kunt u ons ad-hoc bellen voor een onderhoudsbeurt. Maar daarbij is het wel belangrijk dat u tijdig belt; voordat er problemen ontstaan. Beter is het dan ook om een onderhoudscontract af te sluiten. Het voordeel: snelle service en periodiek onderhoud voor een vast scherp bedrag per jaar. Daarmee heeft u zelf geen omkijken meer naar uw lichtreclame.

Contact met Uw Reclame Specialist

Met lichtreclame valt u nog meer op. Wij leveren u lichtreclame van hoogstaande kwaliteit en verzorgen het traject van A tot Z. U kunt ons bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 0525-686578 of door het contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk.

Kunnen wij ook iets voor jou betekenen?

Kom gerust langs of maak even een afspraak!

Uw Reclame Specialist | Ontdek de kracht van Reclame
Uw Reclame Specialist | Ontdek de kracht van Reclame Uw Reclame Specialist | Ontdek de kracht van Reclame

Contactgegevens

Uiterwaardenstraat 9A
8081 HJ Elburg
Tel: 0525-686579

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Uw Reclame Specialist | Ontdek de kracht van Reclame

© Copyright 2020 | Uw Reclame Specialist

Onderdeel van: www.racreclame.nl